Am aflat de curand despre ceva nou in Romania pentru stapanii animalelor de companie. Iata ca s-a inventat ceva care sa raspunda la intrebarea:

“Eu cu cine sa-mi las cainele sau pisica cand plec in vacanta sau cu serviciul?”

De multe ori am avut aceasta dilema si nu intotdeauna prietenii ma pot ajuta cu un raspuns.

Daca pentru noi, cand plecam in vacante, s-a inventat Airbnb sa gasim rapid o gazda in tara in care mergem, pe www.pet-me.ro poti gasi la fel de rapid o gazda pentru matza, cainele sau papagalul tau.

Cum functioneaza?

Pet-me.ro este o comunitate online de Pet Sitteri. Ei se inregistreaza aici pentru a gasi clienti care au nevoie de serviciile lor.

Intri pe site, iti faci un cont si apoi cauti un Pet Sitter disponibil in meniul Cauta Pet Sitter. Alegi persoana care se potriveste cerintelor tale, alegi datele in care ai nevoie de ajutor si trimiti o cerere de rezervare.

In maxim 24 de ore Pet Sitter-ul va confirma rezervarea si primesti o factura. Totul este safe si modern iar plata se face online prin PayPal sau Card.

Cercetand mai in detaliu ce fel de servicii se ofera pe site am descoperit ca Pet-Me acopera de la gazdurire de animale de companie, la vizite la domiciliu ba chiar si plimbari pentru cainele tau in cazul in care esti prea ocupat sa il scoti afara.

Daca esti o persoana ocupata si ai nevoie de o persoana de incredere sa aiba grija pet-ul tau www.pet-me.ro este o varianta eleganta, foarte rapida si eficienta.

Advertisements